Syntytarina

Kirjailija Pekka Kejonen on nimittänyt Kuopiota ”Suomen New Orleansiksi”, ja jazz ja blues ovat selvästikin olleet tärkeä osa kaupungin musiikki- elämää 1930-luvulta lähtien.

Kuopio Jazz & Blues ry perustettiin vuonna 1997 tämän musiikkiperinnön säilyttämiseksi 21:lle vuosisadalle.

Yhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jazz- ja bluesmusiikin harrastusta ja tietoutta Kuopion seudun alueella sekä toimia alueen jazz- ja bluesmuusikoiden ja -harrastajien yhteyselimenä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään konsertteja, esitelmä-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia.

Kuopio Jazz & Blues ry hallitus 2020

Jasper Sarinko, puheenjohtaja – jasper.sarinko(at)maximkuopio.fi
Olli-Pekka Hiltunen, varapuheenjohtaja – olli-pekka.hiltunen(at)opedu.kuopio.fi
Aija Hyvärinen, sihteeri – aijahyva(at)gmail.com
Reetta Karhunen
Teija Korhonen
Tomi Kämäräinen
Petteri Pyyny
Seppo Rilla
Jari Tolvanen

Yhdistykseen liittyminen

Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenyys on avoin kaikille.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 € (30 € / vuosi kahdelle saman talouden henkilölle).
Opiskelijat 10 €.

Maksun voi suorittaa pankkisiirrolla: Pohjois-Savon OP,  FI70 5600 0520 3558 46 HUOM! Viestikenttään nimi (+perheenjäsen) ja osoite.