KJB ry:n bändikilpailu 2024


Kuopio Jazz & Blues ry järjestää bändikilpailun nuorille (16-28- vuotiaille) pohjois-savolaisille muusikoille/musiikin harrastajille. Palkintona on esiintyminen KJB ry:n Paikallinen klubi-konserttisarjassa syksyllä 2024. Kilpailu on suunnattu jazz- ja bluesmusiikkia soittaville yhtyeille (alalajit huomioiden, esim. neo soul, jazz funk, groove). Kilpailuun haetaan ilmoittautumislomakkeella 15.4.2024 mennessä. Lomakkeeseen on liitettävä laadukas ääninäyte yhtyeen ohjelmistosta (1 kappale, MP3/MP4) ja 1-2 promokuvaa.

Kilpailu järjestetään torstaina 16.5.2024 Ravintola Pannuhuone Gust. Raninissa. Raati valitsee kilpailuun osallistuneiden joukosta 1-2 yhtyettä esiintymään syksyllä järjestettävään paikallinen klubi-konserttisarjaan. Konserttisarjaan valituille esiintyjille maksetaan asianmukainen esiintymispalkkio.

Kilpailun järjestäminen edellyttää riittävän suurta osallistujamäärää (väh. 5 yhtyettä).

Bändikilpailun ilmoittautumislomake (vaatii Google-tilin):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsq2A7bK5XHH0-RT6110MDv531tt-rPmLcKbG3lvBv4BMoTg/viewform?usp=sf_link

Jos tietojen lähettäminen lomakkeella ei onnistu, voit lähettää ne myös sähköpostitse. Tarvittavat tiedot: Bändin nimi, kokoonpano (jäsenet, instrumentti, ikä), 1-2 valokuvaa, ääninäytteet ohjelmistosta, yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero.

Lisätiedot:

KJB ry:n puheenjohtaja Kari Kalliokoski

kuopiojazzblues@gmail.com