Syntytarina

Kirjailija Pekka Kejonen on nimittänyt Kuopiota ”Suomen New Orleansiksi”, ja jazz ja blues ovat selvästikin olleet tärkeä osa kaupungin musiikki- elämää 1930-luvulta lähtien.

Kuopio Jazz & Blues ry perustettiin vuonna 1997 tämän musiikkiperinnön säilyttämiseksi 21:lle vuosisadalle.

Yhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jazz- ja bluesmusiikin harrastusta ja tietoutta Kuopion seudun alueella sekä toimia alueen jazz- ja bluesmuusikoiden ja -harrastajien yhteyselimenä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään konsertteja, esitelmä-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia. Kaikilla on myös mahdollisuus esiintyä kuukausittaisissa jami-illoissa. Konsertit ja jamit järjestetään Kuopion keskustassa King’s Crown ravintolassa.

Kuopio Jazz & Blues ry hallitus 2017

Jari Tolvanen, puheenjohtaja
Hannu Pitkänen, varapuheenjohtaja
Aija Hyvärinen, sihteeri
Olli-Pekka Hiltunen
Reetta Karhunen
Martti Koljonen
Teija Korhonen
Janne Metsäkylä
Petteri Pyyny

Yhdistykseen liittyminen

Kuopio Jazz & Blues ry:n jäsenyys on avoin kaikille.

Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 20 € (30 € / vuosi kahdelle saman talouden henkilölle).
Opiskelijat 10 €.

Maksun voi suorittaa pankkisiirrolla: Pohjois-Savon OP, FI70 5600 0520 3558 46 HUOM! Viestikenttään nimi (+perheenjäsen) ja osoite.